Overtuigende resultaten in Physique centrum voor sport & gezondheid

Maar liefst 175 deelnemers kwamen af op ons eerste Slim Belly onderzoek. Een overweldigende hoeveelheid mensen die langzaam is uitgegroeid tot zo’n 200 Slim Belly’ers. Sommigen voor 4 weken, anderen Slim Belly’en nog steeds om het behaalde resultaat te behouden of verder te verbeteren.

De resultaten zijn namelijk zeer overtuigend: Gemiddeld verloren de deelnemers 8 cm in vier weken. Het beste resultaat was zelfs een 12 cm slankere taille!

De meeste deelnemers waren vrouwen, zo’n 74%. Toch waren het de mannen die net iets beter scoorden. Die verloren gemiddeld 8,8 cm terwijl de vrouwen net onder de 8 cm scoorden. Maar ook dat zijn ongeveer twee kledingmaten!
Ook goed om te vermelden is dat er niet alleen centimeters verloren werden. Ook het gewicht werd aangepakt.
Mannen verloren gemiddeld 2,7 kilo, de dames 1,9.

Nieuw onderzoek
Wij zijn overtuigd van het resultaat en zullen het Slim Belly concept ook toekomstig in ons programma opnemen. Vanaf 25 mei start een nieuw onderzoek van 4 weken. Daarin kunnen weer 100 deelnemers aan de slag om centimeters en kilo’s te verliezen.

Beperkt aantal deelnemers
Tijdens het onderzoek van 4 weken sport u als deelnemer wekelijks 3 keer 30 tot 40 minuten met de Slim Belly op een cardiotoestel zoals een fiets, loopband of crosstrainer. De gordel draagt u op uw blote huid. Uw kleding gaat er weer overheen. Natuurlijk krijgt u vooral een uitgebreide intake met uitleg van het gebruik van de Slim Belly. De onderzoeksbijdrage is 19,90 per week en het aantal deelnemers is beperkt. Wie op korte termijn zijn figuur in vorm wil brengen, kan dus niet te lang wachten. De uiterste aanmelddatum is 29 mei 2010. Voor meer informatie en aanmelding: Bel 026-3700243.